Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro

ilustraceMULTISPORTOVNÍ GPS HODINKY S BAROMETRICKÝM VÝŠKOMĚREM A NÁRAMKOVÝM MĚŘENÍM TEPU

Multisportovní GPS hodinky pro outdoorové sportovce. Kompas a barometrický výškoměr vás nejen udrží ve správném směru, ale poskytne i přesné informace o námaze a výdeji energie.

Hodinky jsou vybaveny odolným barevným dotykovým displejem, jsou vhodné k plavání a šnorchlování, měří tep na zápěstí a stanou se vám ideálním tréninkovým a závodním partnerem pro běh, cyklistiku, triatlon a outdoorové sporty. Mají plnu výbavu >80 sportů.

Suunto Spartan Trainer

suunto 5 na kolo

Spartan Trainer jsou hodinky, které dělají dostupné GPS hodinky nejširší veřejnosti. Jsou ve zmenšeném pouzdře, které dobře sedne i ženám, a přitom umí totéž, co trojnásobně drahé sportovní hodinky. Pro širokou veřejnost představují nejlevnější cestu, jak si pořídit GPS hodinky s měřením tepu na zápěstí. Navíc disponují finkcemi "fitness náramku", tj. sledováním aktivity (24 h × 7 dní) a mají i vlastnosti "chytrých hodinek" a zobrazují oznámení z vašeho mobilu.

Chytré Trainery vám pomohou posouvat vaše výkonové hranice, nebo splnit jiné cíle. Jsou to plnohodnotné multisportovní tréninkové hodinky. Poskytují nepřetržitou zpětnou vazbu o úrovních aktivity, včetně tepu, zatímco denní cíle pro kroky a kalorie vám pomohou zůstat fit a sledování spánku svěží. 

Spartan Trainer jsou cenově nejdostupnější ze Spartanů, ale také nejlehčí a nejmenší. Jsou vhodná i pro štíhlejší zápěstí a rády je nosí ženy.

FGCOPR

Suunto Spartan aktualizace 1.března 2017

aktualizace

Suunto přivedlo na svět další aktualizaci, která přináší nové funkce do hodinek Spartan Ultra a Spartan Sport.

Novinkou jsou nové úpravy pro sportovní módy, zahrnující sedmi-údajový displej, sledování výkonu a editaci délky krytého bazénu.
Aktivity nyní automaticky zahrnují sledování tepové frekvence, nadmořské výšky a rychlosti v grafech, a tedy můžete sledovat Váš postup během i po aktivitě. Nyní už také můžete definovat a uložit bod zájmu (POI) v nabídce Navigace.
V neposlední řadě přibyly nové informace a nová nastavení před zahájením aktivity včetně možnosti přepnutí do pozitivního zobrazení displeje.

Suunto Spartan Ultra Titanium Copper

ultra a akompas

Modelová řada Suunto Spartan se rozrostla o elegantní hodinky ~ Ultra Titanium Copper (v limitované edici).

Jsou to prémiové GPS hodinky pro sportovce a dobrodruhy, kteří ocení klasický design a mimořádnou finskou kvalitu. Nejelegantnější z technicky dokonalých Spartanů a ze všech hodinek Suunto! Pořídíte je ve vybraných prodejnách (také obou našich prodejnách a e-shopech).

 Hodinky máme skladem pro prodejny i e-shop ve všech verzích. 
 Sledujte též i výhodné balíčky s doplňky.
 Při objednání do konce roku 216 záruka 3 roky!

Suunto Spartan Sport Wrist HR

ilustraceMultisportovní GPS hodinky pro sportovní nadšence, kteří vedle špičkových sportovních funkcí ocení například extrémně kontrastní barevný dotykový displej, moderní design, propojení se smartphony.

Hodinky jsou vybaveny měřením tepiu na zápěstí. Vyžadujete-li přesnější a spolehlivější měření tepu, zvolte variantu s hrudním pásem, nebo Spartan Sport s hrudním pásem. Hodinky nemají barometrický výškoměr (pouze GPS výškoměr). K dispozici >80 sportů a další si můžete vybrat či upravit.

 

Suunto Spartan Ultra – Na treky a do hor

ultra copper

Outdoorové a multisportovní GPS hodinky pro sportovce, dobrodruhy a turisty, kteří ocení přesný výškoměr, barometr a kompas. Špičkového trenéra, průvodce po trase a spojení s mobilem.

i Spartany najdete především u naší firmy. Obnovili jsme sortiment a přepůlili cenu, abychom splnili touhu majitelů starších modelů sportovních hodinek i začínajících uživatelů. Spartany mají nyní vynikající poměr cena/výkon.

i Přečtěte si recenzi hodinek z pohledu outdooru. Autor Spartany testoval řadu měsíců a uvádí praktický pohled na jejich používání. 

HSH tým medailový na Vltava run 2016

vltava run

HSH tým medailový na Vltava run 2016

Letošní ročník týmového závodu od pramenů Vltavy do Prahy přilákal bezmála 250 týmů hobby i profi běžců. HSH SUUNTO Tým nemohl na startu chybět a musel se vyrovnat s rolí favorita a pokusit se obhájit elitní umístění. Přes další nárůst konkurence se HSH tým po špičkovém výkonu všech členů popral úspěšně s tratí a dokázal se s rezervou probojovat na stupně vítězů. Konečné třetí místo je výsledkem z kategorie snů podpořeným tím, že HSH tým je jediný v historii závadu, který se dokázal dostat na stupně vítězů již podruhé. 

Jan Škrabálek opět nezklamal.

Stálice českého paraglidu Honza Škrabálek nechyběl ve štafetovém závodu 30. Ročníku Red Bull Dolminteaman, který se tradičně koná Lienzu. Honza startoval v týmu s názvem Budweiser Budvar společně s běžcem Ondřejem  Fejfarem , bikerem Janem Fojtíkem a kajakářem  Zajícem Ondřejem společně. Štafeta obsadila mezi profi týmy pěkné  12. místo, ale 2 v nevyhlašované kategorii  národní týmy 1. By byla jiná česká štafeta Vienna Insurance Group. Ten celkově skončil 8. Ostatní týmy jsou mezinárodní a skládají se ze specialistu z různých zemích.  

HSH tým vítězem Vltava RUN 2015

vltava run

Ve 2. nabitém ročníku Vltava runu -  štafetovém běžeckém závodě od pramene Vltavy do Prahy dosáhl tým HSH fantastického vítězství.

Náš tým startující jako HSH Suunto Service Point podal opravdu excelentní výkon a zvítězil.
Boj o vítězství byl opravdu těsný, po 359,6 km tratě dělilo v cíli náš tým od druhého jen necelých 5 minut, třetí tým potom na naše borce ztrácel 42 min.

Stryd: nový krok v evoluci běhu

stryd logo

Stryd je první měřič výkonu pro běžce. Analyzuje 3D pohybové vzorce vašeho těla a v kombinaci s hmotností zjistí, kolik energie vynakládají vaše svaly. Navíc je vybaven i měřením tepu.

Výkon odvozený přímo z pohybu těla poskytuje nové, přesnější a zajímavější informace pro trénink. Měřiče výkonu jsou již dlouho užívány cyklisty, ale přesný měřič pro běh nebyl dosud k dispozici. Přitom výkon je přesně to, co profesionálního i hobby sportovce nejvíce zajímá

evoluce běhu

.

Vrabcová sbírá medaile i běhu na dráze

Eva Nývltová Brabcová

Naše reprezentantka v běhu na lyžích Eva Vrabcová uspěla i v běhu na dráze

Od loňského podzimu naše reprezentantka používá masážní přístroj Veino Plus, který jí v případě nedostatku času na promasírování zmožených svalů od maséra poskytne elektro masáž. 

 

 

Ambit3 a Ambit2 - srovnání funkcí

Porovnání Ambit2 a Ambit3Suunto představilo pro konec roku 2014 další inovovanou kolekci z rodiny Ambit. Označení Ambit3 možná některé zájemce uvedlo v omyl, že se jedná o inovované Ambit2. Rozdíl však není ve funkcionalitě hodinek, ale především v jejich konektivitě. Ambit3 je určen pro nadšence iPhone a iPod, kterým nabízí možnost propojení s jejich oblíbeným smartphonem.
Specialisté z H.S.H. se proto podívali, jaké jsou tedy rozdíly mezi Ambit3 a Ambit2.

Relaxační masážní přístroj VeinoPlus Sport

VeinoPlus Sport

Relaxační masážní přístroj VeinoPlus Sport

Věnujte při sportu péči regeneraci. S VeinoPlus Sport® to jde snadno!

VeinoPlus Sport® téměř kapesní elektro-stimulační přístroj nové generace. Jeho prostřednictvím: Zlepšete své sportovní výsledky, snižte riziko přetrénování, pravděpodobnost úrazu a udržte si radost z pohybu. Rychlý průběh regenerace a obnovy sil je prokázán v nezávislých medicínských studiích a lze ho pocítit už po 10 minutách. VeinoPlus Sport® používají špičkoví atleti i kondiční a rekreační sportovci - běžci, cyklisté, atleti, plavci, bruslaři, lyžaři... Též česká reprezentantka běhu na lyžích Eva Vrabcová Nývltová

H.S.H – Servisní centrum Suunto

Sorry, but multilingual pages are just under construction.

Od roku 1999 provádí H.S.H Sport servis produktů značky SUUNTO. V roce 2011 jsme získali status Authorised Service Point značky Suunto v ČR a od roku 2020 Authorized Service Centre a provádíme opravy pro záklazníky z Česka, Belgie, Dánska, Estonska, Finska, Francie, Holandska, Litvy, Lotyšska, Lucemburska, Německa, Polska, Řecka, Slovenska a Švédska.

Výjimku tvoří servis produktů divize Suunto Diving pro české zákazníky - pro informace pokračujte zde...Z

Masážní přístroj Veinoplus pomohl na Tour de Ski

Eva Nývltová Brabcová

Masážní přístroj Veinoplus pomohl Evě Nývltové Brabcové k 6. místu na Tour de Ski. 
V současnosti naše nejlepší česká reprezentantka v běhu na lyžích Eva Nývltová Vrabcová, dosáhla na své životní maximum v prestižním seriálu Toure de Ski. Když v posledním závodě seriálu při výběhu Italské sjezdovky Alpe Cermis se posunula na celkové 6. místo. Závodníci musí v poslední devíti kilometrové etapě překonat celkovém převýšení 420 metrů, místy se sklonem až 28 procent.

Ultrabreath

Ultrabreathe™ – vysoce účinný trénink

Ultrabreathe™ je odporový přístroj pro trénink dýchacích svalů. Zvyšuje výkon a výdrž sportovce, fyzickou a psychickou pohodu.  Posiluje respirační kapacitu plic, bránici a dalších svaly, pohyb krve a regeneraci mezi úseky sportovního výkonu. Trénink je časově a technicky nenáročný: Pro výrazný efekt 2x denně 30 nádechů po dobu několika týdnů! 

i Vhodný i pro rehabilitaci po prodělání Covid-19 i Long-Covidu.

Britská značka je vlastněná společností Tangent Healthcare Ltd. Tato firma vlastní patent na mechnickou regaluci průtoku vzduchu odporovým přístrojem, který je klíčová pro bezpečí sportovců používajících odporové tréninkové pomůcky. První Ultrabreathe byl vyroben v roce 1997 a od té doby je v mnoha variantách užíván více než 350 000 uživateli v řadě zemí.

►H.S.H Sport je výhradní distributor značky Ultrabreathe v České republice

Comcard

Ideální kombinace čipu a buzoly M400

ComCard je ideální kombinací rychlého Si čipu a rychloustalující buzoly Moscompass se širokou střelkou. V Nyní můžete v jediné ruce držet buzolus čipem a mapu. ComCard je proto užitečný všem kategoriím běžců: Seniorům, dětem a začátečníkům odstraní zdržování při manipulaci s mapou a čipem a ambiciózním závodníkům pomáhá zrychlit nejen samotné ražení, ale díky volné ruce i pohyb terénem. 

Suunto Ambit se vrací do terénu!

Ambit2 Ambit3

SUUNTO AMBIT SE VRACÍ DO TERÉNU

Kolekce multifunkčních sportovních hodinek s  GPS Suunto Ambit získaly respekt outdoorových nadšenců i aktivních sportovců, kteří chtějí mít svůj trénink pod kontrolou. Hodinky vynikajících parametrů a kvality. Při tréninku jsme nafotili i Českou biatlonovou reprezentaci.

i Přestože se jedná o starší model s černobílým displejem, stále je o něj mezi sportovci díky parametrům velký zájem. Proto jsme pro naše zákazníky Ambit 3 ve pořídili ve větším množství. Díky nízké ceně již žádný běžec nemusí běhat podle mobilu či hodinek s malou výdrží b, ale může využívat špičkové funkce fenomenálních Ambitů.

! V SOUČASNÉ DOBĚ POŘÍDÍTE V CENĚ AMBITŮ MODELY SUUNTO SPARTAN 

Návody na hodinky

návody SUUNTOkliknutím přejděte na návody POLARPro zvýšení komfortu našich zákazníků zveřejňujeme české verze podrobných návodů ke stažení na hodinky Suunto a Polar.

Tyto návody lze najít na stránkách výrobců, ale pro vaše pohodlí je máte k dispozici i v e-shopech H.S.H Sport.

 

Nabídka fitness náramků

Garmin a Polar náramky

Fitness náramky Polar Loop a Garmin Vivofit skladem!

Fenoménem současné doby se staly fitness náramky. Specialista na fitness přístroje, firma H.S.H Sport, zajistila na svoje pobočky dostatečné zásoby dvou pravděpodobně nejlepších fitness náramků na trhu. Jedná se o značkové výrobky lídrů trhu
Polar Loop a Garmin Vivofit.

Oba fitness náramky poskytnou informaci o denních i nočních aktivitách a motivují uživatele k aktivnímu životnímu stylu. Pro náročnější uživatele je k dispozici i možnost připojení hrudního pásu přinášející dokonalou úroveň sledování zátěže organizmu.

Nová adresa: Pivovarská 13, Praha 5 Smíchov

Předváděcí prodejna a logistické centrum přestěhováno

Vážení zákazníci,
z důvodů zkvalitnění našich služeb jsme se přestěhovali do nových větších prostor. Tyto prostory jsou dostupné MHD i vhodnější pro parkování.

Jsme Váš pomocník v IT

DC Computers

Pozvánka na cyklistický závod pro veřejnost

reklamaukonceno
Zbraslavská osma JARO 2017 - Sobota 29.4.2017 

Rádi bychom vás pozvali na závod na horských kolech, který je určen pro amatéry všech věkových a výkonnostních kategorií. Závodí se na atraktivním terénním okruhu na Zbraslavi v Borovičkách, kde se závodníci prezentují přímo na místě a startovné neplatí. Zúčastnit se mohou děti i rodiče.

Taneční podložky X-PAD

Výhodnejší nákup pre slovenských zákazníkov!

Polar - SlovenskoV záujme výhodnejšieho nakupovania pre slovenských zákazníkov sme založili účet na Slovensku v eurách. Týmto sa významne znižujú transakčné náklady a vzhľadom k dotovanému poštovnému sú teraz podmienky nákupu pre slovenských zákazníkov výhodnejšie.

Naše e-shopy se společným loginem

Podívejte se, jak široký sortiment můžete nakoupit s využitím loginu, který jste si zřídili na náš e-shop. Přitom budete moci využít stejné uživatelské prostředí a ovládání, jako má náš shop.
Registrace a společný login z našeho e-shopu platí v celkem devatenácti internetových obchodech.

Extra záruční služby

Nové služby našim zákazníkům!

Společnost H.S.H sport zavedla ve svých e-shopech speciální servisní služby. Cílem je uspokojit náročné zákazníky při pořizování a užívání moderních elektronických produktů, jakými jsou především hodinky a sporttestery. Zavedením těchto služeb současně získává nákup v prodejnách a e-schopech H.S.H další výhodu.

Expres záruka  3 roky záruka 3 roky záruka Suunto  3 roky záruka Polar

Zlepšení komfortu pro naše zákazníky

infoVážení zákazníci, v inovovaném e-shopu jsme vám usnadnili a zpříjemnili nákup. Nový e-shop je přehlednější, nákupní proces jednodušší. Při nákupu se nemusíte registrovat (byť to doporučujeme - platí pro množství e-shopů). Nemusíte si pamatovat heslo - vložíte jen e-mailovou adresu a přihlásíte se jediným kliknutím v přijatém e-mailu. Zdokonalili jsme vyhledávání produktů.